Услуги за адокати и юрист консулти

(в процес на разработка)
Онлайн адвокатски сътрудник в Национална Електронна Кантора
Онлайн адвокатски сътрудник

Задайте задача на ваш личен адвокатски сътрудник чрез онлайн системата на Национална Електронна Кантора във вашия Адвокатски панел и той ще я свърши вместо Вас в рамките на работния ден! 

Адвокат в Национална Електронна Кантора
Онлайн "пазар" с казуси

След регистрирането на вашият адвокатски акаунт ще получите достъп до портал с казуси и дела, подадени от потребителите на e-cantora.bg, базирани на ваши предпочитания и филтри. Може да ги разгледате или приемете и да започнете работа по тях.

Услуги за адвокати в Национална Електронна Кантора
Следене на съдебни срокове и SMS известяване

След като приемете казус или дело от системата на Национална Електронна Кантора, Вие автоматично ще получавате SMS и Email напомнения за всички срокове, касаещи делото, ако сте избрали тази опция.

Електронни дела в Национална Електронна Кантора
Електронни дела

След като приемете дело или казус от нашата система, Вие ще получите пълната история на конкретния казус или дело. Ще може да виждате всички прикачени файлове и документи във вашият Адвокатски панел.

Търсач по закони в Национална Електронна Кантора
Търсач по закони

Понякога търсенето на член или алинея в закон е бавно и досадно, нали? Системата на Национална Електронна Кантора решава този проблем. Изберете закона, отбележете ключовите думи и търсеният текст ще бъде на вашия екран.

Плащания в Национална Електронна Кантора
Получете хонорарът си в акаунта ви в e-cantora.bg

Притеснявате се как ще получите плащане от клиент? Нашите клиенти се съглсяват с вашият адвокатски хонорар след подаването на казус. Средствата може да получите във вашият e-cantora портфейл и да ги изтеглите по всяко време!

Отваряме съвсем скоро!

Бъдете от първите адвокати, които използват най-голямата уеб адвокатска система в България!

Научете, когато сме готови!

© Copyright 2022, Национална Електронна Кантора ЕООД. Всички права запазени.

Made with Mobirise ‌

Free Web Design Software